طبق اعلام شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای نفتی از روز پنجشنبه سقف سوختگیری با کارت سوخت شخصی خودروها که در هر نوبت ۶۰ لیتر بود که این میزان به ۵۰ لیتر در هر نوبت تغییر کرده است.
سقف سوختگیری با کارت سوخت شخصی در سراسر کشور (بهجز استانهای مرزی) که تا پیش از این ۶۰ لیتر در هر نوبت بود، به ۵۰ لیتر در هر نوبت تغییر کرد.
دارندگان کارت سوخت شخصی خودروها با کارت خود در هر نوبت سوختگیری تا سقف ۵۰ لیتر میتوانند بنزین دریافت کرده و فقط دو بار در شبانهروز میتوانند از کارت خود استفاده کنند.
این مسئله در تمامی کشور به جز استانهای مرزی که شرایط سوختگیری در آنها متفاوت است، پیادهسازی شده است.
همچنین سقف سوختگیری با کارت آزاد جایگاهها، ۸۰۰۰ لیتر در شبانه روز بوده که اخیراً کارتهایی با سقف ۷۰۰۰ لیتر نیز در جایگاههای عرضه، توزیع شده است.
تعداد قابل استفاده از هر کارت جایگاه برای سوختگیری در هر شبانه روز ۲۵۵ بار است و بیش از این تعداد، آن کارت تا ساعت صفر روز بعد، قابل استفاده نخواهد بود.
طی روزهای گذشته و پس از عملیات صادق ۲ برخی از مردم برای که برای تأمین بنزین به جایگاهها مراجعه کرده بودند با موضوع جدیدی به نام محدودیت سوختگیری مواجه شدند، مسئلهای که تا پیش از این تنها در برخی از استانها به ویژه استانهای مرزی اجرا میشد.
طرح محدودیت سوختگیری که از سال گذشته در حال اجراست با توجه به رفتار مصرفی دارندگان خودرو به اجرا درآمده است. حدود ۷۰ درصد افراد در هر بار سوختگیری، تنها ۳۰ لیتر بنزین (در شهرهای کوچک) یا ۴۰ لیتر بنزین (در شهرهای بزرگ) دریافت میکنند. ازاینرو واحد سوختگیری در هر مرتبه از ۶۰ به ۳۰ (یا ۴۰) لیتر کاهش یافته است.
در آن زمان سخنگوی صنف جایگاهداران سوخت، گفت: در کشور به چهار مدل از کارت جایگاه برای سوختگیری استفاده میشود. این چهار مدل عبارتاند از ۱۵ لیتری، ۲۰ لیتری، ۳۰ لیتری و ۴۰ لیتری. از طرف دیگر، سوختگیری با کارت شخصی هم از سه مدل ۳۰ لیتری، ۴۰ لیتری و ۶۰ لیتری پیروی میکند.
این طرح که از سال گذشته در سایر استانهای کشور همراه با محدود شدن کارت جایگاههای سوخت در حال اجرا بود قابلیت برداشت بنزین از ۶۰ به ۳۰ لیتر کاهش یافته است. البته پس از دریافت ۳۰ لیتر اول، محدودیت زمانی خاصی برای سوختگیری وجود ندارد و فرد میتواند دوباره باک بنزین ماشین خود را پر کند.
شما به این مطلب چه امتیازی میدهید؟